ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Националната верига iSTYLE отваря магазин в Пловдив

Днес iSTYLE отваря 6-тия си магазин в Plovdiv Plaza Mall

Магазин iSTYLE Пловдив се отличава с изчистен интериорен дизайн, изработен по проект, съгласуван с Apple, в който елегантните форми са съчетани с функционалност и възможност за тестване и обучение, свързани с пълноценното използване на продуктите от реномираната марка. iSTYLE присъстват вече 13 години на българския пазар и се радваме да ви посрещнем в новия ни магазин в Plovdiv Plaza Mall.

В iSTYLE Пловдив ще намерите изложени богата гама продукти на Apple – преносими и настолни Mac компютри, актуалните модели и цветове iPhone и iPad, впечатляващият Apple Watch, невероятните жични и безжични модели слушалки на Beats by Dr.Dre, както и огромно количество аксесоари на Apple и на други водещи в тази област фирми като Beoplay, Bang&Olufsen, Marshall, JBL, Knomo, Elgato, Tucano и много други.

Специално по случай откриването на новия ни магазин iSTYLE Пловдив, само от 29 февруари до 3 март 2020 г., сме подготвили супер изгодни предложения за MacBook Air 13” 128 GB за 1599 лв., MacBook Air 13” 128 GB Retina display за 1999 лв., както и за iPhone Xs 64 GB за 1299 лв и iPad 7 32 GB Wi-Fi за 679 лв. Тези и още много други специални предложения можете да разгледате на www.istyle.bg/store-plovdiv , но да закупите само на място в магазин iSTYLE Пловдив в Plovdiv Plaza Mall, ниво 0, до LED дисплея, и само от 29 февруари до 3 март 2020 г.

Заповядайте в магазина, за да се включите и в томболата, от която можете да спечелите невероятния iPhone 11.

За да улесним закупуването на продуктите, предлагани в iSTYLE Пловдив, и да предложим решение за предпазване от най-често срещаните рискове при употреба на IT продукти, в iSTYLE Пловдив може да се възползвате от различни финансови програми, включително:

  • Специални оферти за сферата на образование (за студенти, преподаватели или образователни институции);
  • Различни възможности за покупка на стоки на изплащане с няколко банкови институции, с които имаме договор;
  • Удължена гаранция – iCARE и iCARE +, които покриват застрахователни рискове от случайна повреда и кражба, както и възможност за удължена гаранция в един пакет услуги;
  • Възстановяване на ДДС на граждани от държави извън ЕС;
  • Програма за обратно изкупуване “Buy back“, според която клиентите могат бързо и удобно, след обективна оценка, да заменят, чрез доплащане на разликата в цената, на място в магазина своето старо Apple устройство с по-нов модел.

Българските магазини iSTYLE са част от едноименната верига магазини в Централна и Източна Европа и в Близкия Изток. Към днешна дата веригата се състои от 43  търговски обекта в 12 държави.

Очакваме ви в iSTYLE Пловдив в Plovdiv Plaza Mall!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина